ΒΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ KAI ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 
 
Σας καλωσορίζουμε στην σελίδα www.epigrafi.gr στο διαδίκτυο (internet), στην οποία παρουσιάζονται οι Επαγγελματίες των Μέσων Οπτικής Επικοινωνίας όλης της Ελλάδος, ταξινομημένοι κατά πόλη-νομό.
Επαγγελματίες της Κατασκευής επιγραφών, της Ψηφιακής Εκτύπωσης, Διαφημιστικές Εταιρείες, Μεταξοτύπες-Διαφημιστικά δώρα, Χαράκτες, Κατασκευαστές Εκθεσιακών Περιπτέρων, Γραφίστες, έχετε σήμερα τον δικό σας χώρο προβολής σε ολόκληρη τη χώρα άμεσα και με ελάχιστο κόστος!
Η δυναμικότερη παρουσίαση στο internet, με ζωντανή δημοσίευση αντιπροσωπευτικών φωτογραφιών από κατασκευές σας, αποτελεί εγγύηση της σωστής και σύγχρονης προβολής της επιχείρησής σας.

Νέοι πελάτες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να δουν δείγματα της δουλειάς σας, και άμεσα να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Η ηλεκτρονική διεύθυνση υποστηρίζεται από διαφημιστική καμπάνια σε διάφορα μέσα (Περιοδικά, εφημερίδες, παρουσιάσεις σε εκθέσεις, ενημέρωση direct mail επιχειρήσεων, ενημέρωση εκθετών, κ.α.) ενώ επισκέπτες της είναι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν επιγραφή, να τυπώσουν αφίσες, να κατασκευάσουν εκθεσιακό περίπτερο, κ.α.

Διαλέξτε έως 6 φωτογραφίες από αντιπροσωπευτικά δείγματα της εργασίας σας, συμπληρώστε την αίτηση και δηλώστε συμμετοχή άμεσα! Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 - 21 30 103 και 2310 - 248 028 ή στο e-mail: sales@epigrafi.gr.